tag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post4505722327161383539..comments2024-02-21T06:07:56.307+02:00Comments on Ruokakonttuuri: Superhelppo vegaaninen majoneesi || Super Easy Vegan MayonnaiseWilhelmiinahttp://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-57947123697377898692022-08-22T13:04:15.887+03:002022-08-22T13:04:15.887+03:00Voi harmi! Kuulemani ja kokemukseni mukaan onnistu...Voi harmi! Kuulemani ja kokemukseni mukaan onnistuminen taitaa riippua sauvasekoittimesta ja/tai astian muodosta. Itse en ole saanut Bamixilla ikinä epäonnistumaan.Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-16647625463687208652022-08-18T15:47:09.586+03:002022-08-18T15:47:09.586+03:00Kokeilin jo kolmesti ja kerran ei tullut liian vet...Kokeilin jo kolmesti ja kerran ei tullut liian vetistä.<br /><br />Onnistutko sinä jokaisella kerralla ? 😁Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-52137882928308495692020-11-03T17:09:16.749+02:002020-11-03T17:09:16.749+02:00Suosittelen suosiolla käyttämään säilykekikherneid...Suosittelen suosiolla käyttämään säilykekikherneiden lientä. Se on kuitenkin käytännössä aika eri asia kuin kikherneiden keitinvesi. :) Keitinliemi on ohutta, eikä siihen ole ehtinyt liueta samalla tavalla tärkkelystä ja proteiineja kuin säilyketuotteessa. Onneksi säilykekikherneet ovat tosi halpoja, ja ne itse kikherneetkin tulevat varmasti syötyä. :)Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-17476356557853450992020-11-03T14:22:15.939+02:002020-11-03T14:22:15.939+02:00Mulla ei onnistunut mutta en ole ikinä ennen kokei...Mulla ei onnistunut mutta en ole ikinä ennen kokeillut tehdä majoneesia ja veikkaan että käytin vääränlaista vatkauspäätä tai muuta. <br />Voi olla myös että aquafabani ei ollut tarpeeksi vahvaa koska se oli omakeittämistä kikherneistä (jos mulla on ollut liikaa keitinvettä?) ja ollut jääkaapissa reippaan vuorokauden... mutta en luovuta kun kerta ihmiset täällä näyttää onnistuneen ja tykänneen lopputuloksesta. :) <br />These Thoughtshttps://www.blogger.com/profile/03306363818130954422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-89600842116601388012020-08-04T18:24:04.865+03:002020-08-04T18:24:04.865+03:00Harmi kuulla! Epäilen, että kulhon muodolla ja/tai...Harmi kuulla! Epäilen, että kulhon muodolla ja/tai sauvasekoittimella voi olla vaikutusta, sillä itselläni ei ole koskaan epäonnistunut, vaikka olen tehnyt kymmeniä kertoja. Millaista sauvasekoitinta ja kulhoa käytit?Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-15551098270437350552020-07-23T08:58:04.232+03:002020-07-23T08:58:04.232+03:00Mielenkiintoinen resepti. Monesti tehnyt munamajon...Mielenkiintoinen resepti. Monesti tehnyt munamajoneesia eikä ole ollut ongelmia, mutta tätä ei kyllä saanut emulgoitumaan vaikka kahdesti kokeilin. Pitää yrittää uudestaan kun tulee tarvetta kikherneille.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-36043746227226376072019-12-15T20:38:51.047+02:002019-12-15T20:38:51.047+02:00Voi harmi! Olen kuullut muistakin epäonnisista kok...Voi harmi! Olen kuullut muistakin epäonnisista kokeiluista, mutta itse en ole koskaan saanut majoneesiani epäonnistumaan tällä tekniikalla. Epäilen, että kulhon muodolla ja/tai sauvasekoittimella voi olla vaikutusta. Millaista sauvasekoitinta ja kulhoa käytit?Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-65322167997341275792019-12-15T15:21:40.315+02:002019-12-15T15:21:40.315+02:00Jokin meni mulla vikaan, tuli ihan juoksevaa lintä...Jokin meni mulla vikaan, tuli ihan juoksevaa lintä :D Täytyy kokeilla joskus uudestaan. Tämä olis kyllä kiinnostava, jos saisi onnistumaan.Annihttps://youtu.be/3WS0wltB0lknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-21189120471349089292017-06-16T22:28:39.680+03:002017-06-16T22:28:39.680+03:00Mahtavaa! Minuakin tämä jaksaa hämmästyttää kerta ...Mahtavaa! Minuakin tämä jaksaa hämmästyttää kerta toisensa jälkeen. Oma lempparini taitaa olla valkosipulimajoneesi. :)Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-69747104920409335382017-06-16T16:04:30.060+03:002017-06-16T16:04:30.060+03:00Tää on kyllä taas tätä aquafaba hokkuspokkusta! Ih...Tää on kyllä taas tätä aquafaba hokkuspokkusta! Ihan jo valmistaessa meinas pudota simmut päästä kun seos alkoi emulgoitua: eihän tuosta lillusta voi tulla tuommosta paksua tahnaa! Ja maku. Sehän ihan oikeasti maistuu majoneesilta. <3 Kippasin sekaan vielä vähän sitruunamehua ja paprikajauhetta - ja simsalabim, siinä mulla on huippuhyvää ja edullista ja _ihan itte tehtyä_ paprikamajoa. IHANAA!Sannimarinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-83480355442891598102016-10-18T21:47:26.154+03:002016-10-18T21:47:26.154+03:00Mahtavaa kuulla onnistuneesta kokeilustasi! Tosi k...Mahtavaa kuulla onnistuneesta kokeilustasi! Tosi kiva, että jätit kommenttia. :)Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-21486195776764411322016-10-18T19:54:19.875+03:002016-10-18T19:54:19.875+03:00Kokeilin jääkaappikylmällä, hyvin ravistetulla lie...Kokeilin jääkaappikylmällä, hyvin ravistetulla liemellä ja huonelämpöisellä öljyllä, onnistui ihan loistavasti! Kiitos kauheasti tästä reseptistä♥. Käytin muuten etikan tilalla jääkaappikylmää sitruunanmehua, joten en usko, että lämpötilat vaikuttaa niinkään onnistumiseen.Rosehttps://www.blogger.com/profile/10149746966608208974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-87980995934666214042016-09-19T21:20:16.466+03:002016-09-19T21:20:16.466+03:00Hyvä tietää! Toivottavasti majoneesi kuitenkin onn...Hyvä tietää! Toivottavasti majoneesi kuitenkin onnistui huoneenlämpöisestä liemestä?Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-44042949230620267752016-09-19T17:49:59.223+03:002016-09-19T17:49:59.223+03:00Hei! Voin muuten kertoo että kikherneliemen täytyy...Hei! Voin muuten kertoo että kikherneliemen täytyy olla huoneenlämpöistä. Eli ei missään nimessä jääkaappikylmää, muuten tuloksena on liejua. :P SomedayBridehttps://www.blogger.com/profile/11107776218568081346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-82435281100279331242016-09-06T09:05:39.674+03:002016-09-06T09:05:39.674+03:00Heh, mahtavaa. :D Tämä jos joku saa kyllä leuan lo...Heh, mahtavaa. :D Tämä jos joku saa kyllä leuan loksahtamaan paikoiltaan.Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-54632324187273109172016-09-05T19:13:27.985+03:002016-09-05T19:13:27.985+03:00Tämä majoneesi sai leuan tipahtamaan lattialle. Ni...Tämä majoneesi sai leuan tipahtamaan lattialle. Niin kertakaikkisen täydellistä majoa! Terveisin, voisin syödä tätä pelkästään lusikalla...-nixu-https://www.blogger.com/profile/03353850557917963339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-85776751553805981992016-09-03T14:20:46.853+03:002016-09-03T14:20:46.853+03:00Onpas tosi kurja kuulla, ettei onnistunut! Tämä on...Onpas tosi kurja kuulla, ettei onnistunut! Tämä on mystistä, koska olen tehnyt majoneesia ainakin neljästi ja onnistunut joka kerta ilman ongelmia. Onnistuin jopa ihan halpissauvasekoitinta käyttäen. Mieleen tulee, että voisiko käytetty kikherneliemi olla liian "vetistä". Ehkä on mahdollista, että säilytyksen aikana vetisempää osaa liemestä nousee tölkin pintaan, ja jos tätä vetistä osaa mittaa suoraan purkista, niin sen teho ei riitä emulgoimaan majoneesia. Olen itse tainnut kaataa koko liemen purkista ja mitata sopivan määrän vasta sitten. Ravistamalla purkkia ennen avaamista saisi myös liemen kunnolla sekoittumaan. En oikein keksi, mistä muusta voisi kiikastaa. Lisäänpä varmuudeksi tästäkin vinkin ohjeeseen. Toivottavasti siitä on apua! Wilhelmiinahttps://www.blogger.com/profile/12389670741233769733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-506660924938649403.post-25328171097934924592016-09-01T15:22:59.122+03:002016-09-01T15:22:59.122+03:00Minä en saanut tällä ohjeella majoneesia onnistuma...Minä en saanut tällä ohjeella majoneesia onnistumaan, kaksi kertaa yritin ja sitten luovutin. Koostumus jäi ihan veteläksi, missähän mahtaa olla vika?Epelihttps://www.blogger.com/profile/00287106314740102297noreply@blogger.com